Семинар за учители по физическо възпитание и спорт на тема „ИНТЕГРИРАНЕ НА ФОРМИТЕ, СРЕДСТВАТА И МЕТОДИТЕ ЗА ОЛИМПИЙСКО ВЪЗПИТАНИЕ В УЧИЛИЩЕ“

Семинар за учители по физическо възпитание и спорт на тема „ИНТЕГРИРАНЕ НА ФОРМИТЕ, СРЕДСТВАТА И МЕТОДИТЕ ЗА ОЛИМПИЙСКО ВЪЗПИТАНИЕ В УЧИЛИЩЕ“

През месец Април Национална спортна академия „Васил Левски“, съвместно с Национална олимпийска академия на БОК, предвижда да проведе семинар за учители по физическо възпитание и спорт на тема „ИНТЕГРИРАНЕ НА ФОРМИТЕ, СРЕДСТВАТА И МЕТОДИТЕ ЗА ОЛИМПИЙСКО ВЪЗПИТАНИЕ В УЧИЛИЩЕ“ (код 23.20) с хорариум от 1 квалификационен кредит.
Семинарът ще се проведе в периода 12-13 април  2024 г.: 12.04.2024г. – в НСА „Васил Левски“ от 13.00 часа в зала А2  с преподаватели проф. Лозан Митев,  гл. ас. Емилия Витанова, докторант Ваня Йорданова. След приключване на теоретичната част участниците отпътуват за гр. Ботевград, където предварително са заявили нощувка в хотел Ботевград, гр. Ботевград. След настаняването им дейностите свързани със семинара продължават.
13.04.2024г. – в тренировъчната спортна зала на  град Ботевград  ще се извърши демонстрация на провеждане на Олимпийски спортен празник с домакин ОУ „Никола Йонков Вапцаров“, гр. Ботевград, след което ще протече дискусия.
Всеки учител желаещ да присъства на семинара, може да направи своята заявка на следната връзка, за повече информация: лице за контакт Ваня Йорданова – olympicstudycenter@nsa.bg или на телефонен номер 0887916701. В заявката ще видите подробности относно предложенията за настаняване и таксата за кредит.

Регистрация за конференцията може да направите тук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

English